Om Gröna Råd

2012-10-21 @ 17:17:00
Vill du leva ett miljövänligare liv men vet inte riktigt var du ska börja?

De allra flesta av oss vill försöka leva miljövänligt, men många kanske saknar information, kunskap, eller tid. Många tänker att börja åka kollektivt och låta bilen stå är det effektivaste sättet att hjälpa miljön. Självklart vore det bra, men orealistiskt i nuläget. Men det finns andra, enklare lösningar som du kan ta till för att hjälpa miljön.
 
Mitt mål med den här bloggen är att du som läsare ska bli motiverad att tänka ur miljösynpunkt och lättare känna att DU kan bidra till en mera hållbar framtid utan att ändra hela din livsstil. Att tänka ur miljösynpunkt när du handlar behöver inte vara jobbiggare än att handla icke-miljövänliga produkter. Att leva miljövänligt ska kännas lätt och roligt.

Att du dessutom vet att den vara som nu ligger i din kasse (självklart har du en tygkasse som du bär med dig när du handlar) inte påverkat miljön negativt gör dig lite stoltare över dig själv. Jag hjälper till! Jag har tagit ännu ett steg i rätt riktning!

Vi kan alla bidra till en mera hållbar framtid. Dock kan ingen göra allt, men alla kan göra något. Så nu sätter vi igång, tillsammans är vi starka!

Om Mig

2012-10-21 @ 17:15:00
 
Jag som skriver här och har skapat den här bloggen heter Elin Rosendahl och jag går mitt tredje och sista gymnasieår på en skola söder om Stockholm.

Som mitt projektarbete har jag skapat den här bloggen för att jag nu vill hjälpa folk till ett miljövänligare liv, samtidigt som jag själv lär mig under arbetets gång.

Undrar du över någonting får du gärna mejla mig!

elin_rosendahl(at)hotmail.com
 

Välkommen till min nya blogg!

2012-10-04 @ 12:38:00

Än så länge jobbar jag med designen på bloggen!
Men så småningom kommer inläggen att skrivas - så håll utkik!


RSS 2.0